Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Mεταφορά συγκεκριμένων τμημάτων του Νοσοκομείου Χίου στη Νέα Πτέρυγα.

Το Σάββατο 18-6-2011 ξεκινά  το ειδικό συνεργείο που ήλθε από την Αθήνα, την μεταφορά στη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου,την Μονάδα Τεχνικού Νεφρού,τα Εξωτερικά  Ιατρεία,την Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων και κίνησης ασθενών,καθώς και την Παιδιατρική Κλινική.
Για το λόγο αυτό δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα και Τρίτη 20 & 21 Ιουνίου, τα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και θα καλύπτονται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
Το Νοσοκομείο μας,το Νοσοκομείο της Χίου κατάφερε τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί ως το πρότυπο Νοσοκομείο του Αιγαίου και ένα από τα καλύτερα Περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας. Αυτό γιατί προσφέρονται υπηρεσίες τριτοβάθμιας φροντίδας σε υψηλό επίπεδο στον τομέα της Καρδιολογίας, την Χειρουργικής, της Ορθοπεδικής, της Μονάδας Τεχνικού Νεφρού και βασικά όλων των κλινικών του Νοσοκομείου.
Αυτό τιμά τους ιατρούς,τους νοσηλευτές,το διοικητικό και λοιπό προσωπικό γιατί με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, έφεραν το Νοσοκομείο της Χίου σε αυτή τη θέση εκτίμησης και σεβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου