Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Έφυγε ο Στέφανος Τσαμπάς του Γεωργίου

Έφυγε σε ηλικία 77 ετών ο Στέφανος Τσαμπάς του Γεωργίου. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 11-6-2011, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του όλοι οι χωριανοί του.

Ο Στέφανος ήταν άνθρωπος γλυκύτατος και αγαπητός, υπεύθυνος, ακέραιος και εντιμότατος. Ο ξαφνικός θάνατός του λύπησε όσους τον γνώριζαν, και περισσότερο  τα παιδιά που ζούσαν στις πάνω βότες στην Κώμη την δεκαετία του 1960, που έφτιαξαν μαζί του το ιστορικό βαρκάκι, σχεδιασμένο από τον ίδιο. Η ικανοποίηση του για το έργο του ήταν η χαρά που πρόσφερε στα παιδιά καθημερινά  δίνοντας τους το βαρκάκι  για ψάρεμα  και για μια βαρκάδα έως την Αγία Μαρκέλλα. Προσωπικά θα σε θυμάμαι για πάντα καθώς και τα άλλα παιδιά θα σε θυμούνται, γιατί θα ζεις  μέσα στη μνήμη μας και στου καθενός ξεχωριστά τις θύμισες.

Στην σύζυγο του, στα αδέλφια του και στα ανίψια του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό σου ταξίδι Στέφανε. Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και ο ύπνος σου ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου