Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Εθελοντικός καθαρισμός στην Καλαμωτή

       


 Το Σάββατο 4-Ιουνίου 2011 στην Καλαμωτή, πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός από την Τοπική Κοινότητα, με την συνεργασία της Α.Ε.Καλαμωτής, του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, του Συλλόγου Καλαμωτουσίων Αττικής, του Ιδρύματος Αγλαΐας Καζά-Μιχαήλ Φραγκούλη, του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών, της Φιλόπτωχου και λοιπών φορέων.


        


Τα Μasticnews ήταν εκεί και κατέγραψαν την όλοι προσπάθεια της εθελοντικής αυτής κίνησης. Η συνάντηση για το ξεκίνημα έγινε στις 8.30 το πρωί στην έξω πλατεία-Βαμβακά-, όπου παρόντος του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, κατέφθασαν συγχωριανοί εθελοντές άνδρες και γυναίκες, οι πρόεδροι των Συλλόγων, αλλά και το υποστηρικτικό υλικό, προσφορά φορέων και κατοίκων, που τους ήταν αδύνατη η παρουσία τους στο κάλεσμα αυτό.

          
Στη συνέχεια οι εθελοντές χωρίστηκαν σε γκρουπ εργασίας και το κάθε ένα από αυτά ανάλαβε έναν συγκεκριμένο χώρο για να καθαρίσει. Λίγο μετά το μεσημέρι είχαν μαζευτεί δεκάδες σακούλες σκουπιδιών που με ιδιόκτητα φορτηγά τα μετέφεραν σε χώρους με προορισμό τον σκουπιδότοπο. Ακολούθησε συνεργείο ασβεστώματος των πεζοδρομίων, δίνοντας μια άλλη εικόνα πιο καθαρή στο χωριό μας.

        


Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιωάννης Ράγκος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι ευχαριστούν όλους για την εθελοντική τους προσπάθεια καθαρισμού του χωριού μας.Η προσπάθεια αυτή θα συνεχισθεί και το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 και περιμένουμε η συμμετοχή των κατοίκων να είναι μεγαλύτερη. Γιατί μόνο με μαζική προσπάθεια και ευαισθητοποίηση μπορούμε να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε το χωριό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου