Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εκλεκτός Γάμος

Την Κυριακή 15-5-2011 έγινε ο Γάμος, του Στέλιου Μονέζη του Ισιδώρου και της  εκλεκτής της καρδιάς του Ελένης Τσατσάκη του Δημητρίου. Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο  Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Έπαυλη, Μαλάδες στο Ηράκλειο Κρήτης και τον παρακολούθησαν πλήθος κόσμου. Παρόντες ήταν πολλοί Χιώτες, φίλοι και συγγενείς  της οικογένειας του γαμπρού από Καλαμωτή, Αρμόλια, και Αθήνα.

Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν η Μαρία και Χρυσούλα Αρμενάκη. Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά, στο χώρο της Έπαυλης. Με την ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών, και με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν το πρώτο τους χορό, καταχειροκροτούμενοι από τους προσκεκλημένους. Ευχάριστη εντύπωση ήταν τα πλούσια Κρητικά εδέσματα, που προσφέρονται στους Κρητικούς Γάμους. Με Κρητικούς και Χιώτικους χορούς, πέρασε η βραδιά ευχάριστα για όλους. Την έκπληξη της βραδιάς την έκανε ο πατέρας του Γαμπρού, που χόρεψε ζεμπέκικο, γεμίζοντας η πίστα  από τα λουλούδια που του πετούσαν.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένοι και δημιουργική ζωή. Στους γονείς του Γαμπρού Ισίδωρο και Μαρίας Μονέζη και στους γονείς της νύφης Δημήτρη και Θεοδώρας Τσατσάκη,να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου