Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Εθελοντικός καθαρισμός στην Καλαμωτή

Μία πρωτοβουλία τις Α.Ε.Καλαμωτής,που μαζί με τον Πολιτιστικό Όμιλο Καλαμωτής και το Τοπικό Συμβούλιο Καλαμωτής θα προχωρήσουν σε εξωραϊσμό του χωριού,το μεθεπόμενο Σάββατο 4-6-2011 και Κυριακή 5-6-2011.

Με την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τις Α.Ε.Καλαμωτής, πρέπει να συμμετάσχουν ενεργά όλοι για τον εξωραϊσμό του χωριού μας.
Είναι κοινή πεποίθηση όλων ότι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Καλαμωτή, δεν είναι η ίδια πριν την αναγκαστική μετάβαση στο νέο αυτοδιοικητικό καθεστώς του Καλλικράτη. Καθημερινά διαφαίνεται η τάση ότι το νέο μοντέλο του Καλλικράτη δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.
Λυπούμαστε ειλικρινά, για την αδυναμία κάποιων, να ανταποκριθούν έστω και στοιχειωδώς στις πραγματικές καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας μας. Μπροστά λοιπόν σ' αυτήν την αδυναμία της νέας Δημοτικής Αρχής, για την αντιμετώπιση των απλών προβλημάτων της καθημερινότητας, δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς για να έχουμε το χωριό μας στη θέση που του αξίζει.
Θέλουμε να μετατρέψουμε την ανησυχία μας σε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και για  τα παιδιά μας
Ραντεβού λοιπόν στις 4-6-2011 με την εθελοντική συμμετοχή όλων, στο κάλεσμα τις Α.Ε.Καλαμωτής, του Πολιτιστικού Συλλόγου, και της Τοπικής Κοινότητας, για τον εξωραϊσμό του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου