Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μουσική συνάντηση "Συμβολισμοί" στην Καλαμωτή


Μεγάλη επιτυχία είχε η Μουσική Συνάντηση με τίτλο "Συμβολισμοί" την νύχτα της Μεγάλης Παρασκευής, μετά τη Θεία Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου, στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Καλαμωτή.

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα απο κόσμο που πήγαν να ακούσουν τον Γιώργο Περαντάκο και την Ευαγγελία Μαυρίδου, μαζί με την Τατιάνα Θεολόγου και την Σοφία Μουλακάκη, να ερμηνεύουν υπο το φως των κεριών, τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μαρκόπουλου, Λοίζου, Ξαρχάκου, Σπανού σε ποίηση Ελύτη, Σεφέρη, Γκάτσου, Τριπολίτη κ.α Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Γιάννης Ζαφείρης μαζί με την Μαρκέλλα Φραγκομίχαλου που διάβασαν ποίηση του Ελύτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Μουσουρούλης μαζί με την οικογένεια του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γανιάρης με την σύζυγο του, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Ράγκος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, η τέως Δήμαρχος Μαστιχοχωρίων Ρούλα Βαρλά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαμωτούσων Σεβαστή Περαντάκου και ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαμωτούσων Αττικής Γιώργος Δαμαλάς με την οικογένεια του και πλήθος κόσμου.

Διοργανωτές για τρίτη φορά ήταν ο Σύλλογος Καλαμωτούσων Αττικής, το φεστιβάλ αξάνεμος, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής που με την φροντίδα του φώτισε με δάδες τους δρόμους του μεσαιωνικού χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου