Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Χίου ο Ιάκωβος Αρχοντάκης

Σας ανακοινώνουμε ότι κατά τις κρίσεις των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος που έγιναν τον Φεβρουάριο 2011 ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Χίου Πύραρχος Αργύρης Γεώργιος μετατέθη στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών. Τα καθήκοντα του Δτη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Χίου αναλαμβάνει ο Επιπυραγός Αρχοντάκης Ιάκωβος.

Ο απερχόμενος Δτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχε, στο χρόνο της παραμονής του στην Π.Υ. Χίου το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, όλους τους πρώην Δημάρχους, το Στρατιωτικό Διοικητή τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Λιμενάρχη, το Δασαρχείο &  Δικαστικές αρχές, την Αγροφυλακή τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

΄Ολες τις εθελοντικές ομάδες που συνέδραμαν στο έργο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και των πυροσβεστικών κλιμακίων.

Τέλος συγχαίρει όλους τους συναδέλφους, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς &  Πυροσβέστες, εποχικό προσωπικό &  εθελοντές για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την αυτοθυσία που υπέδειξαν διατηρώντας στο ακέραιο τον φυσικό πλούτο των νησιού αλλά και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Ο απερχόμενος Διοικητής αφήνει το νησί μας παίρνοντας μαζί του τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχεται σε όλους υγεία ευτυχία και προκοπή.


ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου