Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δήλωση Κ. Μουσουρούλη για Κωστή Χατζηδάκη- επεισόδια εις βάρος του

Η πολυετής φιλία μας, η εκτίμηση που τρέφω για τον Κωστή Χατζηδάκη, για τους αγώνες που έχω δει να δίνει για τη χώρα εντός και εκτός συνόρων, και ο αποτροπιασμός μου για το σημερινό συμβάν, μου επιβάλλουν να πω δημόσια λίγες λέξεις.

Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2010, τη μέρα που μεγάλη μερίδα του λαού μας κατέβηκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για την ανάλγητη και ακραία πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η διαμαρτυρία αυτή αμαυρώθηκε από την απαράδεκτη επίθεση στο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη. Όπου και να βρίσκονται οι ηθικοί ή οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης, σε σκοτεινά μέρη ή ανάμεσα στον εξαγριωμένο όχλο, η επίθεσή τους δικαιώνει μόνο εκείνους που θέλουν η δημοκρατία μας να κυλιστεί στο βούρκο. Κανείς δεν μπορεί να βρει το δίκιο του με τέτοιους τρόπους, τουναντίον το χάνει, αλλά ούτε και οι υπεύθυνοι πλήττονται. Ο μόνος τρόπος έκφρασης της δυσαρέσκειας, όπου αναλογεί, ονομάζεται ΨΗΦΟΣ.

Η λογική του «όλοι είναι ίδιοι» δεν οδηγεί μόνο στην απόλυτη απαξίωση, αλλά και εξυπηρετεί όσους θέλουν να επωφεληθούν από τη σύγχυση. Η δε πιθανότητα εσκεμμένης στοχοποίησης Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που αγωνίζεται για μια λύση, για το αύριο αυτής της χώρας, χωρίς Μνημόνια και κηδεμονίες, φέρνει στο μυαλό εφιαλτικά σενάρια για τη δημοκρατία μας.

Αναμένω και την επίσημη καταδίκη της επίθεσης στον Κωστή Χατζηδάκη από τη Βουλή των Ελλήνων.



Κωστής Μουσουρούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου