Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Ν. Χίου της ΝΔ, Κωστή Μουσουρούλη προς τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 2010.


« Το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας (89%) των νέων του Νομού μας στις πανελλαδικές εξετάσεις επιβεβαίωσε τις πολύ μεγάλες δυνατότητές τους. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους για τις επιδόσεις αυτές. Συγχαρητήρια και σε εκείνες και εκείνους που αν και προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν.


Η κατάκτηση της γνώσης, που παράγεται και διαχέεται παντού, μέσα και έξω από τα Πανεπιστήμια, είναι το ισχυρότερο εφόδιο για το μέλλον, για ατομική προκοπή, αλλά και συλλογική πρόοδο του τόπου μας. Η πιο αποδοτική επένδυση - απάντηση στην κρίση και στην αβεβαιότητα που δημιουργούν τα προβλήματα του σήμερα.

Σημασία δεν έχει, λοιπόν, μόνο η απόκτηση της γνώσης σήμερα, αλλά η μετατροπή της, αύριο, σε δημιουργική οικονομική και κοινωνική δράση. Από εσάς τους νέους, το συγκριτικό πλεονέκτημά μας στη νέα εποχή. Την πιο ισχυρή εγγύηση για το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μας και της χώρας μας. Κάθε άλλη επιλογή είναι αδιέξοδη.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου