Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Συγκρατημένη αισιοδοξία στην ομάδα





ΟΙ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΙΩΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Βλέποντας και... κάνοντας θα προχωρήσει η διοίκηση της Καλαμωτής στην δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει για την οργάνωση και το σχεδιασμό μιας όσο το δυνατόν καλύτερης εκπροσώπησης της ομάδας, του χωριού αλλά και του νησιού μας στο Γολγοθά της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η Γενική Συνέλευση της περασμένης Κυριακής άφησε πικρή γεύση στα χείλη των παραγόντων της πρωταθλήτριας Χίου. Ο κόσμος αλλά και οι αιρετοί του δήμου Μαστιχοχωρίων δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και έλαμψαν δια της απουσίας τους από τη συγκέντρωση.Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ομάδας Γ. Μαυροθέρης, για άγνωστους λόγους, ούτε και οι Καλαμωτούσοι εκλεγμένοι δεν ήταν εκεί.Το «παρών» όμως έδωσαν… ο Δήμαρχος Χίου Π. Βρουλής και ο αντι δήμαρχος Ισ. Αμέντας, προφανώς στα πλαίσια του ενιαίου δήμου που θα διαμορφωθεί από την
1/1/2011.

Τα οικονομικά
«Όλες οι τοποθετήσεις ήταν συγκρατημένες και πολύ προσεκτικές. Αφού κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον δεν κάναμε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Έχουμε κάποιο οικονομικό αποθεματικό, θα βρούμε και κάποιους άλλους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης, θα πορευθούμε πολύ προσεκτικά και πιστεύω ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες θα τα καταφέρουμε», τονίζει με μια δόση πικρίας για τη στάση του κόσμου
απέναντι στην ομάδα. Αυτός που δεν ήταν φειδωλός στις υποσχέσεις του ήταν ο Π. Βρουλής, που υποσχέθηκε ότι με τα δεδομένα της νέας λειτουργίας των δήμων από το νομοσχέδιο του Καλλικράτη, οι επιχορηγήσεις των συλλόγων θα είναι πολύ αυξημένες.

Τα αγωνιστικά



Προς το παρόν, δεν έχουν συζητηθεί πολλά πράγματα. Τα μόνα σίγουρα είναι ότι προπονητής «δικαιωματικά» θα παραμείνει ο Στ. Ξύδας, αλλά και το ότι δεν μπορούν να αγωνισθούν στην Εθνική κατηγορία οι αλλοδαποί παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πολύτιμες μονάδες για το σύλλογο. Θα γίνει μία προσπάθεια να εξασφαλισθούν για κάποιους τα απαιτούμενα έγγραφα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες έως τα τέλη του Αυγούστου που θα πρέπει να δηλωθεί το δυναμικό της ομάδας στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.
Συνεργασία
Ο Γ. Μαυροθέρης δεν κάνει κάτι πρωτότυπο, στην προσπάθειά του να ενισχύσει την ομάδα του. Όπως και όλες οι διοικήσεις των ομάδων που συμμετείχαν στην Δ’ Εθνική
ζητάει τη συνεργασία όλων των άλλων τοπικών ομάδων, για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα εκπροσωπήσει τη Χίο. Αλλά μάλλον και εκείνος θα απολαύσει την συμπεριφορά που απόλαυσαν και όλοι οι άλλοι πρόεδροι που βρέθηκαν στη θέση του.



"Φοβάμαι ότι θα είναι η τελευταία ευκαιρία για ομάδα της Χίου να αγωνισθεί στη Δ’ Εθνική. Με την αλλαγή του Ομίλου που ισχύει από φέτος και τα μπαράζ που θα ισχύουν από του χρόνου, θα είναι πια πολύ δύσκολο να έχει η Χίος ομάδα σε εθνική κατηγορία. Πρέπει να συνεργασθούμε όλα τα σωματεία για να πετύχουμε κάτι καλό», λέει αν και γνωρίζει ότι τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και από την πλευρά των διαπραγματεύσεων για τις μεταγραφές"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου