Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Οι Πυργούσοι στους... επτά ουρανούς

ΛΑΙΛΑΠΑΣ- ΠΥΡΓΟΣ 0-1

Με τον καλύτερο τρόπο και πέρα ως πέρα δίκαια η ομάδα του Πύργου κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο επιστέφει στα γνώριμα γι’ αυτή «σαλόνια» της Α’, όπου οι μελλοντικοί στόχοι παραμένουν ακόμα μυστικοί.Από τον αγώνα με την Ολυμπιάδα οι Πυργούσοι άρχισαν την κατανάλωση σαμπάνιας για να ξεσαλώσουν στο τέλος του αγώνα με άλλες δύο «ντουζίνες», στέλνοντας το μήνυμα στο Δ.Ν.Τ. ότι ακόμα και σε περίοδο κρίσης ξέρουν να γλεντάνε. Είμαι σίγουρος ότι την ώρα του αγώνα το Πυργί θα ήταν έρημη πόλη, δεδομένου ότι οι 500 περίπου φίλαθλοι ήταν οπαδοί τους και αυτό γινόταν κατανοητό από τους διαλόγους που είχαν μεταξύ τους, που είχαν τη χροιά της πυργούσικης διαλέκτου.


Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μπριλής, που ξεσήκωσε στο πόδι την κερκίδα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κωττατής κράτησε το μηδέν για την εστία του με δύο φανταστικές αποκρούσεις.Τέλος σεζόν και για τον Λαίλαπα, που, όπως έχω ξαναγράψει, είχε ωραία πορεία και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά ο Κλαδιάς θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας.

Το σφύριγμα της λήξης από τον Πετρίδη ήταν και το σύνθημα για τα πανηγύρια. Έγινε το γνωστό «ολέ- ολέ» προς τις κερκίδες ενώ η απονομή κυπέλλου από το μέλος ΕΠΣ Χίου Σταυρό Αφενδή ήταν η αφορμή ώστε παίκτες, φίλαθλοι, παράγοντες να εισέλθουν στον αγωνιστικές χώρο και ανυπόμονοι όλοι ζητούσαν να σηκώσουν την κούπα των πρωταθλητών. Μπράβο στο Δ.Σ. του Πύργου που τίμησε τον παλαίμαχο παίκτη Στέφανο Κωττατή για την προσφορά του όχι μόνο στο Σωματείο αλλά γενικά στο χιωτικό ποδόσφαιρο.

ΛΑΙΛΑΠΑΣ: Γουρλής, Κουτίδης, Φιστές, Καραμπουρνιώτης, Φωτιάδης,Παπαγιαννάκης, Ψάρας, Ζαννίκος, Πολίτης, Διαμαντόπουλος, Σταμέλος, Αμέντας.
ΠΥΡΓΟΣ: Κωττατής, Κόκκινος, Ζερβούδης, Συρίμης, Κοντογεώργης, Βολάκης, Μπριλής, Παντελάκης, Στάμαργας, Κωττατής Μ., Γεωργαλάς, Λεοντής, Κωττατής Σ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου